Wish you Lock

 • Wishyoulock

Welkom in het salon van Mijnheer Marcel Travel, een gedreven wetenschapper die niets liever doet dan nieuwe experimenten uitvoeren. Hij is apetrots op zijn grootste uitvinding, en hoewel hij weet dat hij die spaarzaam moet gebruiken, wordt zijn hunker naar avontuur en adrenaline alleen maar groter.

Op elke reis probeert hij voorwerpen mee te nemen uit de jaren die hij zelf niet heeft meegemaakt... Op die manier tracht hij te begrijpen hoe de wereld rondom hem verandert en wil hij inspiratie opdoen voor nieuwe uitvindingen. Die verslaving aan tijdelijke ontdekkingen is nochtans niet zonder gevaar, want zo dreigt de werkelijkheid te vervagen!

Mijnheer Travel is nu spoorloos. Waarschijnlijk is hij verloren gelopen in een ander tijdperk en is hij zich daar niet van bewust. Dus doen we een beroep op jullie, aankomende of ervaren speurders, om op zoek te gaan naar alle aanwijzingen die hij voor zijn laatste expeditie kan hebben achtergelaten en die te ontcijferen. Breng Mijnheer Travel terug naar het heden en laat ons bewijzen dat het tijdperk waarin we leven, wel degelijk het zijne is.

Openingstijden

Reserveren is verplicht.

 • Talen van bezoek :
  • Frans
 • Uitrusting/Services :
  • Parking
  • Autre(s) équipement(s)/service(s) Il faut contourner la maison (50 mètres vers la rue de Clavier) et prendre l'allée en graviers indiquée par une pancarte.
KostenMinMax
Tarief voor volwassenen16.00€24.00€
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Mob : +33 +32472563086
39 Rue du Centre
4560
Clavier
 • Gesproken talen :
  • Frans