Vissersclub La Truite Stavelot-Malmedy

! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
  • Peche-riviere-nature-berges (2)
  • Logo La Truite-1
Peche-riviere-nature-berges (2)Logo La Truite-1

De Verenigin La Truite Stavelot-Malmedy gelegen in het hart van de Ardennen en de grens van de Hoge Venen, biedt 37,515 km van gevarieerde parcours over de Amblève, Eau Rouge, de Warche, de Warchenne en Rechterberg in een natuurlijke en rustige omgeving.

Daarnaast kan je ook witvis plagen en carnivoren komen vangen op onze visvijvers op de site op ville. Conviviale en dynamisch centrum van stavelot, onze vereniging richt zich in de eerste plaats op de sportvisserij en respect voor vispopulaties.

Daartoe zijn er verschillende lidmaatschapskaarten en pakketten, waaronder een jaarlijkse no-kill fly kaart. Jongeren worden natuurlijk niet vergeten, promoties afhankelijk van de leeftijd.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Mob : +33 +32496384345
1 Stockeu
Stavelot
4970
Stavelot