Tour romane

  • Tour romane
  • Grenier aux souvenirs
Tour romaneGrenier aux souvenirs

In deze landsheerlijke vestingtoren zie je een zeldzaam voorbeeld van militaire architectuur uit de 13de eeuw. Het imposante gebouw is 15 meter hoog en reikt tot onder het dak. U vindt er een cafetaria en twee zalen waar regelmatig tentoonstellingen plaats vinden. Om een kijkje te nemen in het dagelijks leven van de inwoners van Amay in de 19de eeuw, moet je de "Herinneringenzolder" (4de verdieping) en het Museum van de Steenbakkers (3de verdieping) bezoeken.

Geopend tijdens tentoonstellingen en olke dag op aanvraag. Rondleidingen in het Frans mogelijk (Nederlands op aanvraag). Gratis toegang voor kinderen.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 11 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
KostenData Min Max
Tarif adulte2.00€
loading
Route naar :
38 Rue de l'Industrie
4540
Amay
GPS adres
latitude : 50.5452
Lengtegraad : 5.31757
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
  • Gesproken talen :
    • Frans