Topoguide Vélo

  • Topoguide vélo - Photo des Cantons Est (utilisée pour couverture guide)
  • Topoguide Vélo - couverture guide en Français
  • Topopguide vélo - Couverture guide NL
Topoguide vélo - Photo des Cantons Est (utilisée pour couverture guide)Topoguide Vélo - couverture guide en FrançaisTopopguide vélo - Couverture guide NL

Er staan 20 prachtige door Pierre Pauquay samengestelde fiets¬rondjes in van 13 tot 40 km op exclusieve routes die u met een trekkingfiets, een mtb of e-bike kunt ondernemen. Elke route staat op 4 pagina’s, met en beschrijving in de stijl van een praktisch en informatief reisdagboekje, een routekaart, mooie plekjes en aanbevelingen inzake gastronomie en accommodatie (‘onze favorieten’ van Guy Delville). Ook de adressen voor fietsverhuur staan vermeld. Het doel van het concept is om een fietstocht met de ontdekking van streekproducten te combineren. Een lijst van fietsverhuurpunten vervolledigt deze publicatie.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
1 Place de la République Française
4000
Liège
Telefoon : +3242379532
  • Gesproken talen :
    • Frans
    • Nederlands
loading
Route naar :
1 Place de la République Française
4000
Liège
GPS adres
latitude : 50.64347
Lengtegraad : 5.57242