Spa Benelux Wereld Rallycross

 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - suite de voitures
 • Logo circuit de spa francorchamps
 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - 2 voitures en parallèles
 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - accrochage voitures
 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Audi quattro
 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Peleton
 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Trio de cars
 • Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Hyundai
Spa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - suite de voituresLogo circuit de spa francorchampsSpa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - 2 voitures en parallèlesSpa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - accrochage voituresSpa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Audi quattroSpa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - PeletonSpa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Trio de carsSpa World Rallycross of Benelux - Francorchamps - Hyundai

1 jaar mechanische sport om te winnen! Boek om te kwalificeren

Door minstens één volwassen ticket voor zaterdag of zondag te kopen, krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve wedstrijd voor een uitzonderlijke prijs: een eerste run op het circuit van Spa, kartsessies in Francorchamps en Eupen en tickets voor twee grote evenementen: de A-XOC Bikers' Classics 2019 en de 46ste Rallye du Condroz-Hoei. Wij maken motorsportliefhebbers het hele jaar door enthousiast!

Raadpleeg de wedstrijdregels

Presentatie van het evenement

Spa, land van de motorsport, organiseert een nieuw, groots evenement met de 3ᵉ ronde van de FIA World Rallycross Championship!

Na de Formule 1 Grand Prix en de Total 24 Hours Of Spa wordt het beroemde Ardense circuit het decor van een sensationele performance.

Al is deze discipline in de andere races ultra spectaculair, wordt het op dit circuit nog adembenemender als je rivalen de "Raidillon" ziet nemen, de beroemde bocht in het legendarische circuit aan boord van echte "monsters" die meer dan 600 paarden ontplooien en in staat zijn in minder dan twee seconden van 0 tot 100 km/u te gaan.

Minstens 16 coureurs, verdeeld over 8 verschillende auto's (Renault, Hyundai, Audi, Peugeot, Ford, Seat en Skoda), garanderen een geweldige show tot groot genoegen van de talrijke aanwezige toeschouwers, waar de RallyCross wereld met ongeduld op wacht. Onder deze coureurs zien we de Belg Guillaume De Ridder, een thuisspeler, die tijdens zijn eerste seizoen in de hoofdcategorie proberen zal voor zijn supporters het podium te betreden.

Maar behalve de race zijn er nog tal van andere activiteiten die je ongetwijfeld zullen aanspreken! Demonstraties van de één na de andere indrukwekkende auto's of bijvoorbeeld skidding sessies waarvan je versteld zult staan en zeker in de smaak zullen vallen bij liefhebbers van autoraces.

Openingstijden

Van zaterdag 11 tot zondag 12 mei 2019

 • Categorie :
  • Sportieve activiteiten
loading
Route naar :
55 Route du Circuit
Circuit de Spa-Francorchamps
4970
Stavelot
GPS adres
latitude : 50.4463
Lengtegraad : 5.9633
Organisator
Telefoon : +33 +3287293700
Plaats
55 Route du Circuit
Circuit de Spa-Francorchamps
4970
Stavelot