Scampis à la Diable

  • Gambas
  • Tomates
  • Gousses-d-ail
GambasTomatesGousses-d-ail
Ingrédients

◾500 gram scampi's

◾1 potje met 140 gram geconcentreerde tomatenpuree

◾50 cl verse room

◾Zout, peper

◾3 teentjes knoflook

◾Enkele takjes peterselie

◾Een beetje vetstof

Openingstijden
Préparation

Pel de scampi's.

Hak de teentjes knoflook fijn en bak ze aan in de vetstof.

Voeg er de scampi's aan toe en laat die bakken tot ze rozig en goed gebakken zijn.

Giet er vervolgens de verse room en de geconcentreerde tomatenpuree bij en kruid met peper en zout.

Laat wat pruttelen... (wie liever een dikkere saus heeft, kan wat bindmiddel voor witte sauzen toevoegen).

Serveer warm en met wat peterselie. Ideaal met rijst, "Ebly" tarwekorrels, pasta of brood...

Smakelijk!

  • Moeilijkheid :
    • Gemakkelijk
  • Nombre de personnes :
    • Aantal personen 4
  • Temps de préparation :
    • Tijd bereiding 0:15
    • Gaartijd 0:15
  • Classificatie :
    • 2 stukken
  • Categorie :
    • Hoofdgerecht