Royal Aéro Para Club de Spa

  • Aérodrome

De Royal Aéro Para Club de Spa bevindt zich halfweg tussen Spa en Francorchamps. Hij ligt aan de voet van de Venen, is omgeven door groen en men heeft er een indrukwekkend uitzicht op de Ardennen. De vliegclub bestaat al 70 jaar, telt 250 leden en bezit 8 vliegtuigen, vooral van het type Cessna. In de befaamde pilotenschool kan men de licentie voor privépiloot behalen en zich uitleven in pleziervluchten.

Naast initiatievluchten kunt u ook een verkenningstocht maken boven de Ardennen en de mooie landschappen in vogelperspectief bekijken.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287774972
122 Rue de la Sauvenière
Aérodrome de la Sauvenière
4900
Spa
  • Gesproken talen :
    • Frans