Popy Aventures

  • Popy-laser
  • Popy-golf04
Popy-laserPopy-golf04

Laser Game

Voor de lasergame heb je niets speciaals nodig. Elke speler krijgt een laserpistool, en je draagt het best sportschoenen en donkere kleding, om zo weinig mogelijk op te vallen en je door onze Space Wars ruimte te kunnen bewegen!

De lasergame is geschikt voor jong en oud. Door in team goed samen te werken, verhoog je je winstkansen.

Bij de lasergame van Popy Aventures heb je de keuze tussen verschillende spelformules. Je kan verschillende teams vormen, solo spelen (elk voor zich) of een van de opdrachten uitvoeren die de monitor je voorstelt. Speel je in teams, dan wordt een rangschikking gemaakt per team en per speler.

Mini-Golf black light

Minigolf black light is een miniversie van het golfspel. Net als bij golf draait het om precisie: je speelt in een indoorcomplex en in een zwart-witomgeving, waarbij je probeert om een balletje in een gat te doen rollen met een zogeheten putter. Minigolf speel je echter op een veel kortere baan: iedere baan is ongeveer een meter breed en 3 tot 10 meter lang, en je moet daarbij hindernissen overbruggen.

Openingstijden

Buiten de schoolvakanties<br>Woensdag, zaterdag en zondag van 14u00 tot 19u00

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen<br>Gesloten op maandag, dinsdag en donderdag<br>Woensdag van 14u00 tot 19u00<br>Vrijdag tot zondag van 14u00 tot 19u00

  • Talen van bezoek :
    • Frans
Personalia's
Mob : +33 +32460958555
88 B Chaussée de Liège
4540
Amay
  • Gesproken talen :
    • Frans