Plekken waar je kunt overwinteren in badpak

Of het nu gaat om een winter in de natuur of in de stad, met vrienden of familie, altijd heerlijk zen én in een badpak!
 
Les Comtes de Méan
Les Comtes de Méan
In hartje Luik ligt wellnesscentrum Osmose in een luxueuze omgeving met een zachte, serene uitstraling. De massagetechnieken en verzorgingen koesteren oude tradities en stimuleren een herstellend gevoel om de alledaagse drukte van je af te schudden.

Info:
Mont Saint-Martin, 9-11 - 4000 Luik
www.lescomtesdemean.be
osmose@lescomtesdemean.be 
+32 (0)4/267.60.00
Algue Marine
Algue Marine
In dit wellnesscentrum in Thimister hangt een warme, gemoedelijke sfeer. Kom en geniet van de heerlijk tintelende afwisseling tussen warm en koud. Tot laat in de avond brandt er een knappend houtvuur die de buitensauna warmhoudt. Ga er in en uit zo vaak je maar wilt: hoe vaker hoe beter, luidt het advies!

Info:
Chaussée Charlemagne, 30 - 4890 Thimister-Clermont 
www.alguemarine.be
info@alguemarine.be
+32 (0)87/44.71.00
Les Thermes de Spa
Les Thermes de Spa
Als drie grote dames met een uitgesproken karakter, gesmeed door het contact met de rotsen en de bodem in en rond Spa, leveren de bronnen Reine, Marie-Henriette en Clémentine hun water aan Les Thermes de Spa. Dit wellnesscentrum koestert de eeuwenoude kuurtraditie die hier al 150 jaar met de grootste zorg in stand wordt gehouden. De nadruk ligt uiteraard op de geneeskrachtige eigenschappen van het natuurlijke mineraalwater.

Info: 
Colline d’Annette et Lubin - 4900 Spa 
www.thermesdespa.com
info@thermesdespa.com
+32 (0)87/77.25.60
Les Thermes de Chaudfontaine
Les Thermes de Chaudfontaine
Victor Hugo noemde deze plaats het ‘Viooltje onder de kuuroorden’. In een stijlvolle omgeving vind je diverse warmtebronnen (infraroodcabine, buitenjacuzzi, buitenzwembad met een temperatuur van 34°C) die je helpen beschermen tegen de barre winter. Dit wellnesscentrum gebruikt kristalhelder water met bijzondere geneeskrachtige eigenschappen en biedt een brede waaier aan luxueuze verzorgingen, waaronder een massage met kaarsolie.

Info:
Rue Hauster, 9 - 4050 Chaudfontaine
www.chateaudesthermes.be
info@chateaudesthermes.be
+32 (0)4/367.80.67
Reserveren verplicht.
Toegang vanaf 12 jaar.
Wellness du Golf Naxhelet
Wellness du Golf Naxhelet
Boven op de heuvels van Wanze ligt het wellness-centrum van Naxhelet, dat in perfecte harmonie met de natuur werd ontworpen en ingericht.
Alles in deze voormalige paardenstallen ademt comfort, warmte en ontspanning. Hier geef je je volledig over aan de deskundige handen van schoonheidsspecialisten gedurende deze onvergetelijke wellnessverzorging.

Info:
Rue Naxhelet, 1 - 4520 Wanze
naxhelet.be
reception@naxhelet.be
+32 (0)85/82.64.08
Reserveren verplicht - Toegang vanaf 18 jaar
Domaine des Hautes Fagnes
Domaine des Hautes Fagnes
Het wellnesscentrum van het Domaine des Hautes Fagnes pakt uit met een gloednieuwe ruimte van 500 m2 boordevol innovatieve en verrassende cabines. In de diverse ruimtes kom je via verschillende sferen volledig tot rust. Herbronnen te midden van een dennenbos? Volg het pad maar dwars door het prachtige groene park, op een steenworp afstand van Ovifat.

Info:
Rue des Charmilles, 67 - 4950 Ovifat
www.dhf.be
info@dhf.be
+32 (0)80/44.69.87
Reserveren per telefoon of e-mail.
Wellness Hotel de Verviers
Wellness Hotel de Verviers
Winter onder de zomerzon! Gun jezelf een sensorieel parcours op een en een dagje duizend-en-een oosterse geuren in dit wellnesscentrum, dat ook een schoonheidsinstituut biedt. Geniet van een van de vele verzorgingen en waan je even in een andere wereld, van Japan tot Marokko met een tussenstop in Bali. Ervaar van top tot teen een heerlijk gevoel... zonder dat je in een vliegtuig hoeft te stappen!

Info: 
Rue de la Station, 4 - 4800 Verviers
delahaut-wellness.be
info@wellness-hotelverviers.be
+32 (0)87/68.60.69