Luik - Boottochten aan boord van 'Le Pays de Liège'

 • Pass touristique
! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
 • 062A0705
 • IMG_7071 © provincedeliege_presse&multimedia
 • IMG_7061 © provincedeliege_presse&multimedia
 • BateauPaysdeLiège © Blegny-Mine
 • Meuse Bateau au Pays de Liège © provincedeliege_presse&multimedia M.Krakowski
 • IMG_8885
062A0705IMG_7071 © provincedeliege_presse&multimediaIMG_7061 © provincedeliege_presse&multimediaBateauPaysdeLiège © Blegny-MineMeuse Bateau au Pays de Liège © provincedeliege_presse&multimedia M.KrakowskiIMG_8885

Maak een boottocht om de vallei van de Maas te ontdekken aan boord van de "Pays de Liège".

Kom aan boord van de ‘Pays de Liège' voor een cruise door onze mooie maasvallei. Of u nu wilt winkelen in Maastricht, wandelen in het natuurreservaat van de Sint-Pietersberg of een rondvaart wilt maken in de Kannegeul en op het Vlaamse deel van het Albertkanaal, u zult onvergetelijke momenten beleven, met vrienden of familie.

Voor het seizoen 2021 bieden de ‘Croisières Ensoleillées' zonnige en gastronomische cruises aan voor individuen en gezinnen.

De ‘Zonnige boottochten' brengen u naar Maastricht (vrijdagen 13, 20 en 27 augustus en woensdag 15 september), naar de Sint-Pietersberg of naar het Vlaamse deel van het Albertkanaal (deze twee programma's worden aangeboden op woensdag 25 augustus en op maandag 27 september).

Kom aan boord elke zaterdag in augustus en 4 september voor de ‘Gourmet cruise'. Iets later, op zaterdag 2 oktober, vindt een unieke ‘Herfstgourmet cruise' plaats. De ‘wildcruises' (met wildschotels) zijn gepland op zaterdag 16 en 30 oktober, en 13 en 27 november.

Tenslotte is er een feestelijke vaart gepland op zaterdag 18 september ter gelegenheid van de Waalse Feesten.

Reserveren is verplicht voor alle cruises.

Openingstijden

Wij raden u ten zeerste aan de website van deze dienstverlener te bezoeken om meer te weten te komen over de openingsdata en toegangsvoorwaarden van de attractie : www.bateaulepaysdeliege.be

 • Talen van bezoek :
  • Frans
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3243874333
Pôle Fluvial - Quai E. van Beneden
Au pied de la Passerelle Saucy
Liège
4020
Liège
 • Gesproken talen :
  • Frans

Kaart

loading
Route naar :
Pôle Fluvial - Quai E. van Beneden
Au pied de la Passerelle Saucy
Liège
4020
Liège
GPS adres
latitude : 50.63886
Lengtegraad : 5.57844