Les Croustillons Liégeois

  • Croustillons-liegeois
Ingrédients

- 4 eieren

- 500 ml water

- 250 gram patisseriebloem

- Een paar druppels vanille-essence

- Fijne poedersuiker

Openingstijden
Préparation

Verwarm het water in een pan en voeg beetje bij beetje de bloem toe. Roer goed door tot een glad en homogeen deeg.

Voeg de vanille-essence toe en laat afkoelen.

Klop ondertussen de eieren en voeg ze toe aan het afgekoelde deeg.

Verwarm de frituurolie en dompel de beignets erin met behulp van 2 lepels.

Laat ze aan elke kant goudbruin worden. Haal ze uit de pan en laat ze goed uitlekken.

Bestrooien met poedersuiker en ...

Smullen maar!

  • Moeilijkheid :
    • Gemakkelijk
  • Nombre de personnes :
    • Aantal personen 4
  • Temps de préparation :
    • Tijd bereiding 0:20
    • Gaartijd 0:02
  • Classificatie :
    • 1 stuk
  • Categorie :
    • Dessert