Les Ateliers Chocolat - Pascal Bedeur
Productie van chocolade "from bean to bar", pralines, chocoladepasta, tabletten
Vier donderdagen lang ontdekt u tijdens de chocoladeworkshops van Pascal Bedeur de verschillende
stappen in de productie van chocolade. Van cacaoboon tot eindproduct en afwerking. Met bij
elke fase een proeverij! Kinderfeestjes mogelijk
Bezoek: nee
Workshops: op afspraak, elke donderdag, en op woensdag en zaterdag voor de kinderen - Voor 4 tot 30 personen - € 15 - 75/p
Taal: FR
Verkoop: donderdag t/m zaterdag van 10 tot 18 u
Openingstijden
Open donderdag t/m zaterdag van 10 tot 18 u.
- Categorie :
- Chocolade, biscuits, confiserie
- Chocolade
- Talen van bezoek :
- Frans
- Uitrusting :
- Winkel ter plaatse
Personalia's
161 Avenue des Martyrs
4620
Fléron
Telefoon : +3242575335
- Gesproken talen :
- Frans