Kinderspeeltuin

  • Plaine de jeux

In het centrum van de stad en meer precies in het Parc de Sept Heures, staat een volledig speelplein open voor kinderen vanaf de jongste leeftijd. Om tegemoet te komen aan onze kleine vrienden, zijn de spelen verdeeld in 4 zones, in functie van de leeftijd.

Er is een zone voor de leeftijdsklasse 0 tot 3 jaar, een voor de groep van 3 tot 6 jaar, een voor 6 tot 12 jaar en nog een voor de 10-plussers.

Van klassieke schommels tot spelen met springveren en educatieve blokken, het aanbod van dit speelplein zal groot en klein plezieren.

Vrije toegang.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287795353
Parc de Sept Heures
4900
Spa
  • Gesproken talen :
    • Frans