Kasteel van Warfusée

  • Chateau_warfusee

Dit kasteel gebouwd door Florent d'Oultremont is een juweel van de 18de eeuwse bouwkunst. Het is nog steeds bewoond door de graven d'Oultremont.

De binnenhuisdecoratie is meer dan uitzonderlijk. Er werd een beroep gedaan op vele, talentvolle decorateurs : de kapel, de prachtige inkomhal met marmeren vloertegels en de dubbele opgaande trap, de verschillende salons met wandtapijten, de eetzaal met handgeschilderde gravures aan de muren, de indrukwekkende bibliotheek.

Openingstijden

Enkel toegankelijk voor groepen op reservatie.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3243361687
8 Rue de l'Orangerie
4470
Saint-Georges-sur-Meuse
  • Gesproken talen :
    • Frans