K2 Tower

 • K2 Tower - Awans
 • K2 Tower
K2 Tower - AwansK2 Tower

3, 2, 1 ... Er wordt afgeteld vlak voordat u vanaf de top van de 52 meter hoge K2 Tower naar beneden springt! Natuurlijk bent u voorzien van de juiste uitrusting om een bungeejump te doen. Een sprong die u nog lang zal heugen: de enorme adrenalineboost, de wervelende sensaties ... Het belangrijkste is echter dat het een veilige sprong is, die wordt uitgevoerd onder leiding van professionals. Zij weten wat ze doen en wat ze moeten zeggen om u gerust te stellen voordat u de sprong waagt. Deze locatie voor bungeejumpen is uniek in België! Elk weekend geopend van half april tot eind oktober, en afhankelijk van de weersomstandigheden (om veiligheidsredenen).

3, 2, 1 … Er wordt afgeteld vlak voordat u vanaf de top van de 52 meter hoge K2 Tower naar beneden springt! Natuurlijk bent u voorzien van de juiste uitrusting om een bungeejump te doen. Een sprong die u nog lang zal heugen: de enorme adrenalineboost, de wervelende sensaties ... Het belangrijkste is echter dat het een veilige sprong is, die wordt uitgevoerd onder leiding van professionals. Zij weten wat ze doen en wat ze moeten zeggen om u gerust te stellen voordat u de sprong waagt. Deze locatie voor bungeejumpen is uniek in België! Elk weekend geopend van half april tot eind oktober, en afhankelijk van de weersomstandigheden (om veiligheidsredenen).

Openingstijden

Zaterdag : 11:00 - 18:00.

Zondag : 11:00 - 18:00.


 • Talen van bezoek :
  • Frans

Formule vanaf 100 € met briefing, huur van het materiaal en een gepersonaliseerd filmpje van de sprong.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Mob : +33 +32474032560
174 Rue de Bruxelles
4340
Awans
 • Gesproken talen :
  • Frans
  • Engels
  • Nederlands