Industrie-leerpad-kelmis

  • Industrielehrpfad kelmis01 c industrielehrpfad be
  • Industrielehrpfad kelmis04 c industrielehrpfad be
  • Industrielehrpfad kelmis02 c industrielehrpfad be
  • Industrielehrpfad kelmis03 c industrielehrpfad be
Industrielehrpfad kelmis01 c industrielehrpfad beIndustrielehrpfad kelmis04 c industrielehrpfad beIndustrielehrpfad kelmis02 c industrielehrpfad beIndustrielehrpfad kelmis03 c industrielehrpfad be

Een gevarieerde wandeling (ongeveer 7,5 Km), gespot met informatie uit de industrie geschiedenis. Uitgangspunt is het Parkhotel. Van daaruit gaat het naar verschillende locaties, die belangrijk waren voor de ontmanteling van de Galmeis in Kelmis. Er zijn steles met achtergrondinformatie. Deze panelen zijn bedoeld om de kennis van het industriële verleden van Kelmis aan toeristen en ook aan de lokale bevolking over te brengen.

Ook geschikt voor school, omdat het een didactische educatieve route is: bij elk station is er een vraag te beantwoorden. De oplossing is in de tekst of in de omgeving. Zo kunt u uw kennis testen en er iets over leren. De juiste oplossingen zijn te vinden in het museum of toeristische informatie.

Virtuele bezoek via http://www.industrielehrpfad.be/nl/

  • Talen van bezoek :
    • Frans
loading
Route naar :
280 Lütticher Straße
4720
La Calamine
GPS adres
latitude : 50.71545
Lengtegraad : 6.00889
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287639843
280 Lütticher Straße
4720
La Calamine
  • Gesproken talen :
    • Frans