7 ideeën voor extreme activiteiten in de provincie Luik

Op zoek naar spanning en sensatie? Behoefte aan iets totaal anders? Ontdek onze 7 bestemmingen die voor een adrenalineboost zorgen!
 
The Outsider Ardennes - Hamoir
The Outsider Ardennes - Hamoir

Op 4 locaties midden in de natuur biedt The Outsider Ardennes je het toppunt van avontuur. Klimmen, behendigheid, abseilen, lasergamen in het bos of de absolute max: de Mega Death Ride van 150 meter. Spring in het diepte en beleef een afdaling van een paar spannende seconden!
Skydive - Spa
Skydive - Spa

Ooit een parachutesprong willen maken? Dat kan! Onder begeleiding van een instructeur spring je vanuit een vliegtuig op 4000 meter hoogte, en beleef je een vrije val van bijna 45 seconden met een snelheid van 200 km/u! Als de parachute openklapt, kan je je wat meer ontspannen en volop genieten van het adembenemende uitzicht over Spa, de Venen en het circuit van Spa-Francorchamps.
K2 Tower - Awans
K2 Tower - Awans

Je grenzen verkennen... aan een elastiek! Ga naar Awans voor een bungeejump vanaf de top van de 56 meter hoge K2 Tower! Een belevenis die je niet snel zult vergeten! 
Parapente - Stavelot
Parapente - Stavelot

Gun jezelf een luchtdoop in de parapente en vlieg over een van de mooiste streken van België! Instructeur Enea Sergiu neemt je mee voor een onvergetelijke reis, met een ongekend uitzicht op de waterval van Coo en omgeving.
Ardennen Activity - Tocht e-SCOOT - Waimes
Ardennen Activity - Tocht e-SCOOT - Waimes

De 100% elektrische 4x4 e-SCOOT staat op je te wachten voor een unieke activiteit! Er zijn verschillende routes: een stukje door de bossen,wat plattelandswegen, wat technische passages, maar sowieso een leuke manier om deze mooie streek te ontdekken. Zonder lawaai en zonder al te veel inspanning.
Val de Wanne - Piste Devalkart - Trois-ponts
Val de Wanne - Piste Devalkart - Trois-Ponts

Uniek in België! Maak een spectaculaire afdaling in een Devalkart, een speciale all-terrain kart. Voor nog meer sensatie en adrenaline zijn er speciale superuitdagende paden voorzien. Probeer ook de Super Downhill, dat is een step met enorme wielen. Ideaal voor extreme obstakels.
Forestia - Theux
Forestia - Theux

Kom naar Avonturenpark Forestia en ontdek het boomklimparcours en twee reuzentokkelbanen, waaronder 1 van 120 m! Voor de liefhebbers van klimmen hebben we een outdoor klimwand van 12 meter hoog. Het is aan te raden om vooraf te reserveren. Houd bij het plannen van je activiteiten rekening met de weersomstandigheden.