Galerie Azur - Kunstgalerie

! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
  • Galerie azur
  • Tableau J. Braun 1 (site)
  • Juliette Bach 2
  • Borowski kiwi stick BR
Galerie azurTableau J. Braun 1 (site)Juliette Bach 2Borowski kiwi stick BR

Galerij Azur ligt in het centrum van Spa en vond onderdak in een gerenoveerd herenhuis uit de 19e eeuw. De galerij heeft een grote tentoonstellingsruimte, gespreid over 3 niveaus. U kunt er ook beelden ontdekken die tentoon staan

in een mooie Engelse tuin. Wij bieden u een waaier gevarieerde en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken (schilderijen, beelden, foto’s…). U vindt bij ons permanent werk van kunstenaars zoals Bertil Vallien, Pierre Alechinsky, Ripolles, de familie Borowski… en tijdelijke tentoonstellingen die om de 5 weken wijzigen. Wij zijn tegelijk al 30 jaar lang gespecialiseerd in Chinees antiek. U kunt ten slotte ook bij ons terecht wanneer u een origineel en uniek geschenk zoekt of wanneer u speurt naar iets om uw interieur te verfraaien.

Open: van donderdag tot zaterdag van 11 tot 18 u. Op zondag van 11 tot 13 u en van 15 tot 18 u. Op feestdagen van 15 tot 18 u.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287772288
Mob : +33 +32495475611
48 Avenue Reine Astrid
4900
Spa
  • Gesproken talen :
    • Frans