Fietscircuits

  • photo-DEC-ALD130008QE-ANX130009JT.jpg

Ook fietsers kunnen Spa en de omliggende streek verkennen via een netwerk van bewegwijzerde circuits. Rond Spa werden 6 circuits uitgetekend. Ze variëren in lengte van 7,5 km voor een gezapig gezinstochtje tot 36 km voor meer ervaren fietsers.

De moeilijkheidsgraad van de circuits wordt uitgedrukt in cijfers: 1 hart is een gemakkelijk parcours, 2 hartjesis de middenmaat en 3 hartjesis een moeilijker parcours.

De mountainbikekaart - Land van de Bronnen: gedetailleerde NGI-kaart met 13 bewegwijzerde circuits in de bossen van Spa en omgeving.

Te koop bij de Dienst voor Toerisme van Spa voor € 7,5.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287795353
1a Rue du Marché
4900
Spa
  • Gesproken talen :
    • Frans