E-bike-verhuur-a-t-bike

! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
  • E bike partner at bike vennbahn eu ostbelgien eu

Van begin april tot eind september kunt u ook elektrische fietsen huren. Wij beschikken over 20 elektrische fietsen. Op deze manier kan echt iedereen meedoen en in familieverband of met vrienden de prachtige heuvelachtige streek van Waimes en omgeving ontdekken.

Bovendien maakt ATBIKE deel uit van het netwerk “O-velo” . Dankzij de vele accu-oplaadpunten kunt u zorgeloos genieten van uw fietstocht.

Prijzen:

- 22€ voor een ½ dag
- 30€ voor een hele dag
- prijzen op aanvraag voor langer dan 1 dag

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3280678382
Coirville 11
4950
Waimes
  • Gesproken talen :
    • Frans