Distillerie "Dr Clyde'spirits"

  • Distillerie
  • Distillerie
  • Distillerie
  • Distillerie
Distillerie Distillerie Distillerie Distillerie

De rum "Dr. Clyde" is origineel omdat hij gemaakt is op basis van cassonade, een typisch Belgisch product waarmee de distilleerderij een volledig ambachtelijke, Belgische drank maakt.

De rum heeft accenten van karamel en vanille, subtiele kruidenaroma's en een licht gebrande toets. In de mond brengt "Dr. Clyde" een zacht samenspel van karamel, honing en bloemen.

De aangename goudgele kleur komt voort uit contact met eikenhout. De rum kan puur gedronken worden bij het haardvuur, of samen met een zoete lekkernij zoals chocolade - een heerlijke combinatie. Hij is gemaakt om puur te drinken, maar de zoete aroma's staan open voor bepaalde aangename melanges.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
48 Rue du Commerce
4100
Seraing
Mob : +33 +32494122239
  • Gesproken talen :
    • Frans
loading
Route naar :
48 Rue du Commerce
4100
Seraing
GPS adres
latitude : 50.61225
Lengtegraad : 5.50866