Chocolaterie Artisanale Schönmacker
Chocoladetypen : Ambachtelijke chocolade, chocoladepasta, pralines, repen, enz.
In deze chocolaterie in Barchon gaat het ambacht (alles wordt handmatig geproduceerd) de strijd aan met de verbeelding. Naast de traditionele repen en pralines werkt de eigenaar graag met speciale soorten chocolade Vietnam, Brazilië). De bijzondere aroma's van gember, peper, rosé,
limoncello of saffraan combineren subtiel met de krachtige smaak van de chocolade, van duurzame landbouw.
Bezoek: nee
Workshops: op afspraak - Minimaal 6 personen - € 50/p/module
Taal: FR
Verkoop: dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 12.30 en van 13.30 tot 18 u – Automaat 24/24u met doosjes pralines op de parkeerplaats
Open van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u
Gesloten op zondag en maandag
- Categorie :
- Chocolade, biscuits, confiserie
- Chocolade
- Talen van bezoek :
- Frans
- Uitrusting :
- Winkel ter plaatse
- Parking
- Gesproken talen :
- Frans