Chocolade Demaret
Chocoladetypen : Pralines, truffels, hazelnootpasta, chocoladepasta (puur), producten zonder
toegevoegde suikers, seizoensproducten
Smaak, aroma's, subtiele melanges en de fijnste ingrediënten (boter, hazelnoten, walnoten, amandelspijs en verse room) worden bij elkaar gebracht met liefde, respect en passie.
Het resultaat: de lekkerste pralines, truffels, chocoladepasta, kattentongen, florentines en nog veel meer. De chocolade loopt u in de mond, met of zonder toegevoegde suikers!
Bezoek: nee - Tearoom van woensdag t/m vrijdag van 14 tot 17 u, zaterdag van 10 tot
12 u en van 14 tot 17 u
Workshops: nee Talen: FR - NL - DE - EN
Verkoop: dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 12 u en van 13 tot 17.30 u, zaterdag van 10 tot
12 u en van 14 tot 17 u
Exclusief Demaret verkooppunt in Manaihant:
-Van september tot eind april : open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 17u30, zaterdag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
Zondag en maandag gesloten
-Van mei tot eind augustus : open van woensdag tot vrijdag geopend van 9u tot 12u en van 13u tot 17u, zaterdag van 10u tot 12u
Gesloten op zondag, maandag en dinsdag
- Categorie :
- Chocolade, biscuits, confiserie
- Chocolade
- Uitrusting :
- Dégustation sur place
- Winkel ter plaatse
- Gesproken talen :
- Frans
- Engels
- Nederlands
- Duits