Carrière d'Ampsin

! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
  • Carriere-ampsin
De steengroeve van Ampsin-Amay is meer dan 30 ha groot en werd in 2008 geklasseerd als staatsnatuurreservaat. Om luister te geven aan de ecologische interesses en mogelijkheden van deze steengroeve werd er een geologisch pad aangelegd waar 13 didactische panelen over de fauna, flora, rotsen en de lokale geschiedenis vertellen. Zo vind je er ook een vrij toegankelijke, eenvoudige wandeling, waar je het industriële verleden (de kalkovens) ziet overlopen in de natuur. E r is ook een route die enkel toegankelijk is met een erkende natuurgids.
  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3285240417
Rue de Bende
4540
Amay
  • Gesproken talen :
    • Frans