Cailles au Sirop de Liège

  • Cailles-sirop
  • Cailles
  • Tranches-de-lard
  • Raisins-noirs
  • Sirop
Cailles-siropCaillesTranches-de-lardRaisins-noirsSirop
Ingrédients

- 8 kwartels

- 8 plakken gerookt spek

- 1,5 dl muskaatwijn

- 250 gr blauwe druiven, ontpit

- 8 flinke sneden brood

- 3 eetlepels Luikse siroop

- boter

- zout, peper

- rauwkost voor de garnering

Openingstijden
Préparation

Maak de kwartels indien nodig schoon.

Smelt de boter in een pan en leg de kwartels op de rug erin.

Bak de kwartels ongeveer 30 minuten.

Blus af met de wijn en voeg de siroop en de druiven toe.

Breng op smaak met zout en peper.

Leg elke kwartel op een apart bord. Garneer met rauwkost en giet de saus erover.

Serveren met brood.

Smakelijk!

  • Moeilijkheid :
    • Gemiddeld
  • Nombre de personnes :
    • Aantal personen 8
  • Temps de préparation :
    • Tijd bereiding 0:30
    • Gaartijd 0:30
  • Classificatie :
    • 3 stukken
  • Categorie :
    • Hoofdgerecht