Brochures

Wilt u de provincie Luik ontdekken of uw verblijf alvast voorbereiden? Ontdek de vele ideeën voor geschikte accommodatie, leuke activiteiten en evenementen. Lees onze diverse uitgaven die verkrijgbaar zijn als magazinesbrochures, agenda's, of handige kaarten om mee te nemen.

Gratis bestelling van brochures.
Lijst met de documentatie
Op de volgende pagina's vindt u vier routes langs onze beste ambachtelijke producenten. Sommige routes besteden ook aandacht aan bepaalde museumconcepten of bijzondere evenementen.
Geniet van de ontdekkingen, proeverijen en workshops!
picto telechargement downloaden (3.33 Mo)

Gelegen op het kruispunt van Europa, geniet de Provincie Luik van een merkwaardigeverscheidenheid op het gebied van toerisme, haar het status verlenende van top toeristische provincie in Wallonië, zelfs heel België.
picto telechargement downloaden (2.42 Mo)

Ontdek de Gids Shop’In Design, die trouwens een volledige make-over heeft gekregen! Bent u op zoek naar nieuwe ervaringen? Blader dan door onze vele rubrieken: Luikse ontwerpers, hippe design- en modeboetieks, eigentijdse architectuur en renovaties, kunstgalerijen, trendy brasserieën...
picto telechargement downloaden (5.06 Mo)

Deze publicatie vertelt over de heldhaftige weerstand van 1914 en de verrassing van mei 1940. Ze levert nuttige informaties over de forten van 1914 en 1940, waarvan elf vandaag nog steeds te bezichtigen zijn! 
picto telechargement downloaden (12.43 Mo)

Ardenne
Inspiratieboekje
picto telechargement downloaden (7.55 Mo)


Ontdek alle Terres-de-Meuse knooppunten fietslusjes
picto telechargement downloaden (3.57 Mo)

Ontdek alle Land van Herve knooppunten fietslusjes
picto telechargement downloaden (3.26 Mo)

Ontdek alle Land van Ourthe-Vesdre-Amblève knooppunten fietslusjes
picto telechargement downloaden (8.92 Mo)

Ontdek alle Luikse land knooppunten fietslusjes
picto telechargement downloaden (10.59 Mo)

Op zoek naar nieuwigheden en originaliteit? Ontdek en test via deze kaart onze vele buitengewone aanbiedingen: verschillende atypische verblijven, bijzondere restaurants, toffe vrijetijdsactiviteiten of geweldige landschappen!
picto telechargement downloaden (40.47 Mo)

14 toeristische tochten voor de auto, motor of fiets.
Met uitzondering van de tocht Route 66 zijn de dertien routes aangeduid met zeshoekige borden, zowel langs de snelle verbindingswegen als langs de plattelandswegen in de provincie Luik. 
picto telechargement downloaden (19.92 Mo)

Gedetailleerde kaart die het hele RAVeL netwerk toont.
picto telechargement downloaden (41.79 Mo)

Meer dan 30 goede adressen voor 'winterpret' in de provincie Luik.
picto telechargement downloaden (12.87 Mo)

Ontdek onze begeleide wandelroutes
picto telechargement downloaden (17.09 Mo)
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.