Boulets à la Liégeoise

  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
Boulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoise
Ingrédients

Ingrediënten voor ongeveer 10 boulets:

- 300 g rundergehakt

- 700 g varkensgehakt

- 1 fijngehakte ui

- 1 fijngehakt bosje peterselie

- 4 sneden in melk gedrenkt witbrood

- 2 eieren

- Paneermeel

- Zout

- Peper

- Nootmuskaat

Openingstijden
Préparation

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°. Meng alle ingrediënten met de hand, langzaam en voorzichtig, zodat u een homogeen maar niet te vast mengsel krijgt. Rol ballen (van ongeveer 120 g). Spoel af en toe de handen met lauw water. Leg de ballen in een beboterde braadslee. Laat ongeveer 35 minuten bakken in de oven op 180°. Eet de boulets warm of koud.

  • Moeilijkheid :
    • Gemakkelijk
  • Nombre de personnes :
    • Aantal personen 5
  • Temps de préparation :
    • Tijd bereiding 0:45
    • Gaartijd 1:30
  • Classificatie :
    • 2 stukken
  • Categorie :
    • Hoofdgerecht