Bikepark-volmersberg-technik-trail

  • Geen classificatie
! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
  • Folder mtb park sv 02
  • Folder mtb park sv 01
Folder mtb park sv 02Folder mtb park sv 01

Een oefenterrein voor mountainbikers, zowel voor liefhebbers als voor renners met ambitie. Bijna 5 km singletrails slingeren zich door "Volmersberg",een woudgebied, dat zich in schuine helling bevindt en ideale voorwaarden biedt voor een afwisselingrijk trajectprofiel. Het parcours is opgedeeld in stukken van gemakkelijk tot moeilijk, in overeenstemming met het principe dat geldt voor de ski, met blauwe, rode en zwarte pistes.

Bij moeilijke hindernissen is er altijd een uitwijkingsmogelijkheid. Het Bikepark dient als oefenterrein voor mountainbikers, zowel voor liefhebbers als voor renners met ambitie. Het beste bewijs daarvoor en tevens de vuurdoop was een vermelding van een UIC-MTB-koers in de kalender van de Belgacom GP op 3 juli op het parcours van het Bikepark.Parkeermogelijkheid vindt men aan het Cultuur- en Beurscentrum "Triangel". Vandaar komt men met de fiets over de RAVeL (daarnaast is er een kleine Singletrail) tot aan het Bikepark.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3280280130
65 Wiesenbachstraße
4780
Saint Vith
  • Gesproken talen :
    • Frans

Kaart