Bike-guiding-eupen

Wie besluit een langere fietstocht te ondernemen, wordt aangeraden dit zeker niet onvoorbereid te doen. Draag steeds een helm. Zorg dat u autonoom bent. Een jas tegen de koude of wind, enkele graanrepen en vooral voldoende drinkwater zijn een must. Volg de weerberichten: na langere regensperiodes kunnen bepaalde fietsroutes moeilijk toegangelijk zijn. Bij de planning van uw fietsroute houdt steeds rekening met de informaties van de plaatselijke gidsen. Overschat u conditie niet. Een en dezelfde toer kan voor twee verschillende bikers een volstrekt andere ervaring worden.

Om u te kleden kunt u het beste meerdere lagen over elkaar dragen. Respirende onderkleding, een fleecetrui en een windjas (respirerend) verzekeren u van optimale ventilatie en comfort.

MTB verhuur

1/2 dag: 18€   1 dag: 23€
Groep(+10) : 1/2 dag 15€   1 dag: 20€
Geleide fietstochten 3 uren: 45€

Reserveringen voor groepen noodzakelijk
Helm en reparatieset inbegrepen

Biketransport in de regio mogelijk
Speciale offertes tijdens de weekends

  • Talen van bezoek :
    • Frans
loading
Route naar :
25 Postfach
4700
Eupen
GPS adres
latitude : 50.6294
Lengtegraad : 6.04865
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +33 +3287553694
25 Postfach
4700
Eupen
  • Gesproken talen :
    • Frans