Aumônières au Fromage de Herve et aux Poires

  • Aumonieres au fromage de herve et aux poires
  • Aumonieres au fromage
  • Aumonieres
Aumonieres au fromage de herve et aux poiresAumonieres au fromageAumonieres
Ingrédients

◾1 pak filodeeg

◾2 kleine Hervekaasjes

◾2 peren

◾Zout en peper

◾4 eetlepels honing

◾Een snufje rozemarijn

◾Een paar blaadjes kervel

◾4 boterballetjes

◾Een klein beetje zonnebloemolie

◾4 stukjes touw

Openingstijden
Préparation

- Leg de bladeren filodeeg op uw werkblad (tel een of twee filodeegbladeren per persoon afhankelijk van de gewenste dikte. Een blad filodeeg is namelijk zeer dun).

- Schil de peren en snijd ze in blokjes.

- Leg in het midden van elk blad een boterballetje, een ¼ van de perenblokjes en een ¼ van de Hervekaas.

- Breng op smaak met zout en peper.

- Voeg de rozemarijn en een eetlepel honing toe.

- Vouw de deegbladeren dicht in de vorm van een aalmoezenier (een klein tasje) en maak ze dicht met een touwtje.

- Strijk met een kwastje wat olie op het deeg en bak ze 30 minuten op 180°-200° (u kunt de deegpakketjes ook in een koekenpan op zacht vuur bakken).

- Verwijder de touwtjes.

- Leg de aalmoezenieren op de borden versierd met een paar blaadjes kervel.

Eet smakelijk!

  • Moeilijkheid :
    • Gemakkelijk
  • Nombre de personnes :
    • Aantal personen 4
  • Temps de préparation :
    • Tijd bereiding 0:15
    • Gaartijd 0:30
  • Classificatie :
    • 1 stuk
  • Categorie :
    • Hoofdgerecht