Ars Figura

Ars Figura: De poppen drommwereld

Laat u inspireren door een reis van indrukwekkende en spannende ontdekkingen door een magische wereld "in beweging", met kostbare verzamelingen van meer dan 200 poppen.

Antiek porselein, was, papier-maché, houten en celluloidpoppen van 1800 tot 1940, prachtige moderne poppen en etnologische kunstpoppen, mechanische beeldjes. Al deze schatten worden met liefde voor jou geënsceneerd.

In een oud, toegankelijk steegje van de 19e eeuw kunt u een kruidenierswinkeltje in het imposante stuchuis en een authentieke keuken of zelfs een poppendokter in zijn atelier bewonderen.


  • Talen van bezoek :
    • Frans
KostenMinMax
Tarief voor volwassenen7.50€
Kindertarief4.00€
Forfait groupe6.00€6.50€
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3280548729
1 Hergersberg
4760
Bullange
  • Gesproken talen :
    • Frans