AccroPark : het avonturenpark aan het meer van Gileppe

  • DSC_4140www
  • DSC_4169www
  • DSC_4186www
DSC_4140wwwDSC_4169wwwDSC_4186www

Beleef plezier aan het meer van Gileppe!

7 dagen per week tijdens de schoolvakanties in de lente en zomer, en in de weekenden van september, oktober, april, mei en juni

Het AccroPark ligt in het hart van de blauwe Ardennen, bij de beroemde stuwdam van Gileppe en het bijbehorende meer. Het is een avonturenpark dat sensaties, sport en prachtige landschappen met elkaar combineert. Dit park biedt 3 parcoursen met een oplopende moeilijkheidsgraa en 1 klimmuur voor de meest behendige personen.

Voor de hele familie is er plezier te beleven: van de meest sportieve tot de ongeoefende beginner. De enige voorwaarde is: langer dan 1m30 zijn. Maar de kleintjes worden niet vergeten, er is namelijk speciaal voor hen een gratis toegankelijke houten speeltuin op hetzelfde terrein.

Dankzij een dynamisch team van experts dat u gedurende het hele klimparcours tussen de bomen begeleidt zult u steeds veilig van boom naar boom kimmen.

Openingstijden: van 10.00 uur tot 18.00 uur (opgelet: laatste vertrek om 16.30 uur)

Minimale lengte: 1m30 VERPLICHT (1m35 aanbevolen)

Duur van de activiteit: 2 - 2.15 uur

- 30 min. per parcours

- Briefing 30 min.

Mee te brengen kleding:

- bij voorkeur een soepele broek

- platte EN dichte schoenen (geen sandalen)

- een haarelastiekje als u lang haar heeft

- geen trui met capuchon

Het AccroPark zorgt voor de rest van de uitrusting (klimgordel, helm en handschoenen).

Het groepstarief is beschikbaar vanaf 10 deelnemers: neem voor meer informatie en om te profiteren van dit tarief contact met ons op via fun@gileppe.com.

Speciale VERJAARDAGS- en VRIJGEZELLENFEEST-tarieven mogelijk vanaf 11 deelnemers: neem voor meer informatie en om te profiteren van dit tarief contact met ons op via fun@gileppe.com.

  • Talen van bezoek :
    • Frans
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287710160
55A Route de la Gileppe
4845
Jalhay
  • Gesproken talen :
    • Frans