AccroPark du Barrage de la Gileppe

 • Geen classificatie
! COVID-19 maatregelen !
Wij raden u allereerst de website van deze dienstverlener te raadplegen om de openingsdata en de voorwaarden voor toegang tot de site op te vragen.
 • Page 28+29 (mettre du coup le cinéma en page 31 à la place des saucisses lol

Plezier aan het Lac de la Gileppe ! Tyroliennes, vaten, pendels, lianen...kom op!


Gelegen in het hart van de Blauwe Ardennen, op de plaats van de beroemde Gileppe Dam en zijn meer, is het Accropark een avonturenpark dat sensatie, sport en grandioze landschappen combineert. Dit park biedt 5 parcours van progressieve moeilijkheidsgraad (2 toegankelijk vanaf 1m10 en 3 toegankelijk vanaf 1m35) en 1 klimmuur (vanaf 1m35) voor de meest behendigen.


Het hele gezin vindt er iets van zijn gading: van de sportiefsten tot beginners, het enige wat je nodig hebt is 1,10 m lang te zijn. De allerkleinsten worden niet vergeten, want op hetzelfde terrein is een houten speeltuin, aangepast aan de allerkleinsten, gratis toegankelijk.


U gaat in alle veiligheid vooruit, want een dynamisch team van specialisten begeleidt u tijdens uw hele ervaring in de bomen.


Het park is tijdens de schoolvakanties elke dag geopend van 10.00 tot 18.30 uur, evenals in de weekenden en op feestdagen in juni, september en oktober (buiten de zomer tot 18.00 uur).


!!! Minimum hoogte 1m10 !!!

Openingstijden

OPEN 7 DAGEN / 7 >> van 25 juni tot 5 september van 10.00 tot 18.30 uur, laatste vertrek om 16.30 uur.

Weekends: eind september, oktober, april, mei, juni (tot 18u00).

 • Talen van bezoek :
  • Frans
 • Réception de groupes :
  • Groepen aanvaard
KostenMinMax
Tarief voor volwassenen17.00€
Kindertarief10.00€15.00€

==> kinderen (1m10 tot 1m35) : 10€.

==> jongeren (van 1m35 tot 18 jaar): 15€.

==> volwassenen (18 jaar en ouder): 17€.

Het is noodzakelijk handschoenen mee te nemen om de parcoursen van 1m35 te doen tot het remmen op de tyroliennes. Het is mogelijk om ter plaatse handschoenen te kopen.


De gidsen en groepsleiders kunnen de vorderingen van de deelnemers gratis volgen langs het hele parcours op de daartoe bestemde paden en vanaf bepaalde panoramapunten.


SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn aanvraag
Mijn Gegevens
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Telefoon : +3287710160
55 Route de la Gileppe
Baelen
4837
Baelen
 • Gesproken talen :
  • Frans

Kaart